Hantverk & tradition

Vi är ett sammansvetsats team av kompetenta och kreativa bagare och konditorer som kombinerar gediget hantverkskunnande med modernt kvalitets- och ekologiskt tänkande.

Gråbobagaren är ett eko-certifierat bageri som eftersträvar att vara det marknadsledande ekologiska bageriet av ekologiska produkter i Göteborgsregionen. Förutom att vi antagligen har marknadens bredaste ekologiska sortiment av brödlimpor och frallor, kan vi även erbjuda ett brett spektrum av smarriga tårtor, bakelser och goda kaffebröd av alla typer. Skulle ni vilja smaka några av våra goda bröd eller bakverk? 

Hör bara av er så kommer vi gärna över med lite prover.

Kvalitet & smak

Se vår produktkatalog här på hemsidan för mer detaljer om det mesta som vi har att erbjuda idag, men vi är i ständig utveckling och nya produkter tillkommer ständigt från vårt kreativa produktutvecklingsteam. Har ni idéer om nya produkter eller vill att vi tillverkar någon produkt åt er, så hjälper vi er gärna med det.

Se vår produktkatalog

Vår produktion

Vi arbetar i moderna nyrenoverade lokaler i Stenkullen, där alla brödprodukter och kondisvaror tillverkas. Kvalitet och flexibilitet är ledorden för oss och det genomsyrar hela produktionsprocessen och våra medarbetares dagliga göromål.
Förutom att vi är ett eko-certifierat bageri är vi också kvalitetssäkrade enligt IP Livsmedel.